• Hotel Piramida ****
 • Hotel Piramida ****
 • Hotel Piramida ****
 • Hotel Piramida ****
 • Hotel Piramida ****
 • Hotel Piramida ****
 • Hotel Piramida ****
 • Hotel Piramida ****
 • Hotel Piramida ****

Restavracija in bar

Gostje hotela Piramida se lahko z izbranimi jedmi in pijačami okrepčajo v hotelski restavraciji, ki je še posebej primerna za organizacijo pogostitev in poslovnih kosil.

 
ico kulinarika

Hotelska restavracija

V prijetnem ambientu lahko gostje izbirajo med domačimi in tujimi specialitetami, kuharski mojstri pa z veseljem ustrežejo željam še tako zahtevnih gostov.

Popolno poslovno kosilo - MIX and MATCH

V restavraciji hotela Piramida dnevno za vas pripravljamo poslovna kosila, ki si jih sami sestavite v vašo popolno poslovno kosilo.
Ponudba naših poslovnih kosil je sestavljena iz dveh juh ali predjedi, štirih glavnih jedi, solatnega bifeja ter dveh različnih sladic. Kombinacije prepuščamo vam.

Naj vam le namignemo, da boste lahko v teh jedeh zagotovo našli kaj zase, saj so jedi sproti pripravljene in sicer po principu zdravega kombiniranja živil (brez škroba) oziroma jedi z nizkim glikemičnim indeksom* ter seveda vegetarijanske jedi. Vse jedi so sezonske, ob določenih dnevih tematske, kot ob torkih in četrtkih, ko pripravimo jedi na žlico, ob sredah jedi z divjačino ter ob petkih ribje jedi.

V času vašega kosila je parkiranje na parkirišču ob hotelu Piramida brezplačno.

*Glikemični indeks - GI – ovrednoti posamezne jedi in živila, ki vsebujejo ogljikove hidrate, glede na čas, ki ga potrebujejo, da v presnovi posameznika razpadejo na sladkor v krvi; čim nižji je GI, tem bdlje traja, da se to zgodi. Pri živilih z nizkim GI-jem se razgradnja zgodi šele dve uri po zaužitju.

Vsi obroki so postreženi klasično, v primeru večjega števila gostov pa po dogovoru tudi v obliki samopostrežnega bifeja. Vsak dan pripravimo odličen solatni bife.

 

Delovni čas:

 • Hotelska restavracija: 
  Od ponedeljka do petka: 
  od 11.00 do 15.00 in
  od 18.00 do 22.00
  Sobota, nedelja in prazniki:
  od 18.00 do 22.00
 • Zajtrki:
  med 6.30 do 10.00 v obliki samopostrežnega bifeja
 • Dnevna ponudba penzionskih in lahkih kosil:
  Od ponedeljka do petka:
  med 11.00 in 15.00 uro
 • Penzionska večerja:
  med 19.00 in 21.00 uro

 

 

Aperitiv bar

aperitive barimgShadowR

Gostje lahko nekaj prijetnih trenutkov ob dobri kavi in osvežujočih napitkih preživijo v Aperitiv baru. Čaka vas tudi pestra izbira izvrstnih slaščic.

Letni vrtovi: v toplih mesecih in lepem vremenu lahko gostje hotela Piramida ob dobri hrani uživajo tudi na dveh letnih vrtovih; pred hotelsko restavracijo in pred Aperitiv barom.

Delovni čas:

Vsak dan od 7.00 do 23.00 ure.

Art kavarna Piramida

art kavarnaimgShadowR

Hotel Piramida že dolgo časa slovi tudi po svoji umetniški galeriji in kavarni.

Umetniška dela priznanih domačih in tujih umetnikov krasijo stene prostorne, a ob enem mirne in intimne kavarne, kjer si lahko gostje ob srkanju čaja ali kave ukradejo trenutek zasebnosti, na svoj račun pa pridejo tudi tisti, ki potrebujejo prijetno okolje za neformalna poslovna srečanja. Galerijo in kavarno Piramida odlikujeta predvsem mir in domačnost.

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00 ure, sobota 8.00 do 12.00 ure.

 
 
 

Preverite dodatno kulinarično ponudbo