Comfort SOBA z zakonsko/enojnima posteljama

Prepustite se naši sobi Comfort z zakonsko/enojnima posteljama, ki je zasnovana tako, da vam nudi razkošno in sproščujoče bivanje. Ta vrsta sobe je prilagojena tako, da nudi udobje in sodobno opremo za prijetno doživetje.

Lastnosti sobe:

Vrsta postelje: Izbirate lahko med udobno zakonsko posteljo ali dvema ločenima posteljama, ki vam zagotavljajo prilagodljivost in zagotavljajo miren spanec.

Zabava: uživajte v svojih najljubših oddajah na velikem televizorju z ravnim zaslonom, ki ponuja široko paleto mednarodnih kanalov.

Varnost in udobje: na voljo je sef za zavarovanje vaših dragocenosti, skupaj z dobro založenim minibarom, ki ponuja vrsto pijač in prigrizkov za vaš užitek.

Zasebna kopalnica: lastna kopalnica vključuje osvežilno prho, brezplačen toaletni pribor in sušilec za lase za vaše udobje.

Nadzor klime: s klimatsko napravo uravnavajte sobno temperaturo po svojih željah.

Dodatna ponudba: telefon za komunikacijo, pripomočki za osebno higieno.

Pravilnik o hišnim ljubljenčkom prijazen: Zavedamo se pomena vaših kosmatih spremljevalcev, zato so hišni ljubljenčki dobrodošli v naši sobi Comfort z zakonsko/enojnima posteljama. Vas prosimo, da s seboj pripeljete svoje hišne ljubljenčke za popolnejše bivanje.

Soba Comfort z zakonsko ali enojnima posteljama je zatočišče udobja in priročnosti, ki ponuja sodobno udobje in prijetno vzdušje ter je kot nalašč za popotnike v prostem času in za poslovneže. Če imate kakršne koli posebne zahteve ali potrebujete dodatno pomoč, je naše osebje pripravljeno zagotoviti, da bo vaše bivanje preseglo pričakovanja.

HOTEL

Ostale sobe