STANDARD SOBA z zakonsko ali enojnima posteljama

Naša standardna soba z zakonsko ali enojnima posteljama je zasnovana tako, da vam med bivanjem nudi udobje in priročnost. Soba te vrste je prostorna in je opremljena s sodobnimi dodatki.

Lastnosti sobe:
Vrsta postelje: Sobo lahko opremite z udobno zakonsko posteljo ali dvema ločenima posteljama, kar zagotavlja prilagodljivost glede na vaše želje.

Televizija: uživajte v svojih najljubših oddajah na velikem televizorju z ravnim zaslonom z mednarodnimi kanali.

Varnost v sobi: Za vaše dragocenosti in brezskrbnost je soba opremljena s sefom.

Minibar: na voljo je dobro založen minibar z izborom pijač in prigrizkov.

Zasebna kopalnica: Soba vključuje zasebno kopalnico z osvežilno prho, sušilcem za lase in brezplačnim toaletnim priborom.

Klimatska naprava: Uravnavajte sobno temperaturo po svojih željah s klimatsko napravo.

Dodatna ponudba: telefon za komunikacijo, pripomočki za osebno higieno.

Pravilnik o hišnim ljubljenčkom prijazen: Vaše kosmate spremljevalce pozdravljamo v naši standardni sobi z zakonsko ali enojnima posteljama. Hišni ljubljenčki so dovoljeni, kar zagotavlja prijetno bivanje tako vam kot vašim štirinožnim prijateljem.

Naša standardna soba z zakonsko ali enojnima posteljama ponuja udobno in sproščujoče okolje, ki je kot nalašč za popotnike v prostem času in za poslovneže. Ves čas bivanja uživajte v udobju sodobne opreme in prijetnem ambientu.

Prosimo, da se obrnete na naše osebje za kakršno koli dodatno pomoč ali posebna vprašanja glede vaših potreb po nastanitvi.

HOTEL

Ostale sobe