STANDARD ENOPOSTELJNA SOBA

Naša standardna enoposteljna soba je natančno zasnovana tako, da zadovolji potrebe samostojnih popotnikov, ki iščejo udobje in udobje med bivanjem.

Lastnosti sobe:

Tip ležišča: Udobna enojna postelja zagotavlja miren spanec.

Zabava: uživajte v številnih mednarodnih kanalih na velikem televizorju z ravnim zaslonom, ki zagotavlja zabavo in sprostitev.

Varnost in udobje: na voljo je sef za zavarovanje vaših dragocenosti, medtem ko dobro založen mini bar ponuja različne pijače in prigrizke.

Zasebna kopalnica: lastna kopalnica vključuje poživljajočo prho, brezplačen toaletni pribor in sušilec za lase za vaše udobje in priročnost.

Kontrola klime: s klimatsko napravo prilagodite sobno temperaturo po svojih željah.

Dodatna ponudba: telefon za komunikacijo, pripomočki za osebno higieno.

Pravilnik o hišnim ljubljenčkom prijazen: Zavedamo se pomena vaših kosmatih spremljevalcev. Hišni ljubljenčki so dobrodošli v naši standardni enoposteljni sobi, kar vam omogoča, da uživate v bivanju, ne da bi zapustili hišne ljubljenčke.

Standardna enoposteljna soba ponuja udoben in prijeten prostor za samostojne popotnike, opremljen s sodobnim udobjem, ki zagotavlja prijetno in sproščujoče bivanje. Če imate kakršne koli posebne zahteve ali potrebujete dodatno pomoč, je naše predano osebje na voljo, da bo vaše bivanje izjemno.

HOTEL

Ostale sobe