STANDARD SUITA

Naš Standard suita nudi prostorno in udobno zatočišče za goste, ki med bivanjem iščejo pridih razkošja in dovolj prostora.

Lastnosti sobe:

Razporeditev postelje: Poleg udobne postelje je suita dopolnjena z raztegljivim kavčem, kot nalašč za dodatne goste ali sprostitev.

Zabava: uživajte v raznoliki paleti mednarodnih kanalov na velikem televizorju z ravnim zaslonom, ki zagotavlja zabavo in sprostitev.

Varnost in udobje: shranite svoje dragocenosti v priloženem sefu in uživajte v udobju minibara za osvežilne pijače na dosegu roke.

Zasebna kopalnica: lastna kopalnica vključuje poživljajočo prho, brezplačen toaletni pribor in sušilec za lase za vaše udobje.

Kontrola klime: Ohranjajte želeno sobno temperaturo s klimatsko napravo.

Dodatna ponudba: Telefon za komunikacijo, pripomočki za osebno higieno.

Pravilnik o hišnim ljubljenčkom prijazen: Zavedamo se, da so tudi hišni ljubljenčki družina. Naš standardni apartma sprejema hišne ljubljenčke, kar zagotavlja, da vas lahko vaši kosmati spremljevalci spremljajo med bivanjem.

Standardna suita ponuja čudovito mešanico udobja in funkcionalnosti, zasnovana tako, da zadovolji vaše potrebe po sproščujoči in prijetni izkušnji. Ne glede na to, ali potujete poslovno ali v prostem času, ta apartma nudi udobno okolje za vaše bivanje. Za vse posebne zahteve ali pomoč je naše pozorno osebje na voljo, da zagotovi, da so vaše potrebe izpolnjene ves čas, ko ste pri nas.

HOTEL

Ostale sobe