STANDARD TRIPOSTELJNA SOBA

Naša standardna triposteljna soba je idealna nastanitev za skupine ali družine, ki iščejo udobje, priročnost in sproščujoče bivanje.

Lastnosti sobe:
Razporeditev postelje: Soba se ponaša s tremi ločenimi ležišči, ki zagotavljajo dovolj prostora in udobja za vsakega gosta. Poleg tega raztegljiv kavč nudi dodatne možnosti za spanje ali udoben prostor za bivanje.

Zabava: uživajte v nizu mednarodnih kanalov na velikem televizorju z ravnim zaslonom, ki zagotavlja, da so izpolnjene vse potrebe po zabavi.

Varnost in udobje: svoje dragocenosti varno shranite v priloženem sefu in udobno dostopajte do osvežilnih pijač iz minibara.

Zasebna kopalnica: zasebna lastna kopalnica je opremljena s pomlajevalno prho, brezplačnim toaletnim priborom in sušilcem za lase za vaše udobje.

Klimatska naprava: Ostanite udobni z individualno nadzorovano klimatsko napravo za prilagojene nastavitve temperature.

Dodatna ponudba: Telefon za komunikacijo, pripomočki za osebno higieno.

Pravilnik o hišnim ljubljenčkom prijazen:
Zavedamo se pomembnosti vključitve vseh družinskih članov v vaša potovanja. Zato naša standardna triposteljna soba toplo pozdravlja hišne ljubljenčke, kar zagotavlja brezskrbno in prijetno bivanje za vašo celotno družino.

Ta soba je zasnovana tako, da zagotavlja udobje, priročnost in dovolj prostora za skupine ali družine, ki potujejo skupaj. Ne glede na to, ali raziskujete znamenitosti območja ali iščete prijeten oddih po celodnevni pustolovščini, naša standardna triposteljna soba nudi popolno okolje za nepozabno bivanje. Naše predano osebje vam je na voljo za pomoč pri morebitnih dodatnih zahtevah ali posebnih zahtevah med vašim obiskom.

HOTEL

Ostale sobe